Winkelwagen

0 producten - € 0,00

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Gratis verzending in Nederland bij besteding van €300 of meer. 
Bij besteding onder €300 hanteren we vaste verzendkosten van €15. Helaas kunnen wij niet naar het buitenland verzenden. Buitenlandse klanten kunnen hun bestelling wel komen afhalen in Drunen (Noord-Brabant).

  • Gratis verzending bij besteding van €300 of meer
  • Vaste verzendkosten van €15 bij besteding onder €300
  • Voor remboursbetalingen geldt een toeslag van €32.75 (dit zijn de kosten die het transportbedrijf voor deze dienst in rekening brengt).

Controle op beschadiging

Ondanks de goede verpakking kan een product tijdens transport beschadigd raken. Controleer bij levering het pakket en inhoud dus zorgvuldig op beschadigingen. Eventuele beschadigingen kunnen enkel binnen 24 uur (tijdens kantooruren) telefonisch gereclameerd worden op 0031 (0)416-747121 of via info@vloerverwarmingdiscounter.nl

Herroepingsrecht

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U dient het transport zelf te organiseren, wij komen het product niet bij u ophalen. Ook ruilen we product niet bij u om. Wij verzoeken u vriendelijk om gebruik te maken van het onderstaande retourformulier.

Zodra het product in goede staat door de radiatorendiscounter is ontvangen wordt het factuurbedrag m.b.t. de aankoop aan de consument terugbetaald. De Radiatorendiscounter gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u als consument heeft gebruikt, tenzij U instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u als consument.

Producten die speciaal op maat en klantgericht worden gemaakt kunnen niet meer retour. Dit Geldt voor radiatoren in een speciale kleur en de JAGA radiatoren/convectoren en JAGA handdoekbeugels.

Download HIER het retourformulier en stuur dit ingevuld mee met het product.

 

Terug naar overzicht